Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρεία από το 1975

Carpoint Vorreakos

Η εταιρία Α. Βορρεάκος & ΣΙΑ ΟΕ διαθέτει δύο ιδιόκτητους χώρους εμπορίας αυτοκινήτων σε κεντρικά σημεία της Νοτιοδυτικής Αττικής.
Θα μας βρείτε στο εξουσιοδοτημένο κατάστημα Skoda στην Γρηγόριου Λαμπράκη 116 στον Κορυδαλλό.
• Όλα ξεκίνησαν το 1962 όταν ο Α. Βορρεάκος ανέλαβε το κατάστημα μοτοποδηλάτων – μοτοσυκλετών από τον πατέρα του και σύναψε συνεργασίες με αντιπροσωπείες μοτοσυκλετών όπως Piaggio, Sacks, Kreidler, Zundapp, Honda, Suzuki, Kawasaki, Yamaha, για την πώληση και την συντήρηση τους.
• Ακολούθησε η ανάληψη της αντιπροσωπείας Mitsubishi Honda και η επιτυχή συνεργασία με τον όμιλο Σαρακάκη για 18 έτη.
• Το 2003 ανέλαβε η τρίτη γένια την διοίκηση της επιχείρηση και σύναψε συνεργασία για την αντιπροσώπευση των αυτοκινήτων Skoda η οποία συνεχίζεται έως και σήμερα στο κατάστημα μας στον Κορυδαλλό.
Το πείσμα μας και η αγάπη μας για τα αυτοκίνητα καθώς και η ειλικρίνεια που μας διακατέχει στις συναλλαγές μας με τον πελάτη, είναι οι λόγοι που παραμείναμε στον χώρο του αυτοκινήτου από το 1975 έως και σήμερα.
Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε το πάθος μας όπως την πρώτη μέρα της λειτουργίας μας πριν 41 χρόνια ώστε το κάθε ένα αυτοκίνητο που πωλείται από την ομάδα μας να αντικατοπτρίζει και έναν ευχαριστημένο πελάτη.
Και ενώ θα ήταν εύκολο για εμάς να απαριθμήσουμε χιλιάδες πωλήσεις και εκατοντάδες μαρτυρίες ευχαριστημένων πελατών, θα τα αφήσουμε να τα κρίνετε εσείς σε μια επίσκεψη σας στις εγκαταστάσεις μας.

Η ομάδα του Carpoint Vorreakos.

Contact us
χρηματοδοτηση
χρηματοδοτηση

GARAGE